Am gândit această firmă ca pe o afacere de familie împreună cu fiul meu și am considerat că acesta este drumul de urmat și ne mândrim cu faptul că am reușit să construim o afacere trainică, la fel de solidă ca legăturile de familie.

Confecții Metalice îți desfășoară activitatea în domeniul producției de confecții metalice și realizării de structuri metalice diverse, oferind în același timp clienților săi și servicii de sudură

Societatea noastră a reușit rapid să se înscrie pe o traiectorie ascendentă a dezvoltării sale, impunându-se în acest domeniu prin produse și servicii de înaltă calitate, productivitate și viteză de execuție a lucrărilor. Misiunea noastră este de a excela în tot ceea ce realizează și de a oferi clienților servicii superioare la un preț competitiv.

Gama noastră de produse din metal, fabricate la comandă este foarte diversă și cuprinde:

- Realizare porți, garduri, balustrade și grilaje metalice, atât pentru uz rezidențial, cât și comercial sau industrial
- Realizare structuri metalice diverse: hale, chioșcuri/magazii pe structură metalică, copertine metalice, etc.
- Realizare containere metalice basculante
- Confecționare produse din fier forjat, etc.

Experiența acumulată în cei 25 de ani, ne permite să vă oferim calitate produselor noastre, oferind posibilitatea să alegeți modelele din portofoliul nostru sau putem realiza confecții metalice după modelele alese de client.

Oferim servicii complete de măsurători, execuție, transport, montaj și totdeauna reușim să răspundem prompt comenzilor și cerințelor dvs.

Aveți un proiect?

Contactați-ne! și vom găsi cea mai bună soluție pentru proiectele dvs.